Openingstijden en contact

Facebooktwitterpinterestinstagram

Wij zijn gevestigd aan het Hinthamereinde 7, 5211 PL ‘s-Hertogenbosch.

Klik hier voor onze locatie op de kaart.

Openingstijden: 

Tijdelijk woensdag, vrijdag en zaterdag tot 15:00 uur, daarna kunnen wij afspraken maken voor onder andere private shopping. Het brei- en haakcafé ligt nog even stil, wellicht kunnen we in september weer beginnen. Je technische vragen over breien en haken kun je het beste op woensdag komen stellen.

Woensdag    10.00 – 17.30 uur

Donderdag    18.00 – 21.00 uur breicafé*

Vrijdag           10.00 – 17.30 uur

Zaterdag        10.00 – 16.00 uur

* Regelmatig is er in de winkel een brei/haakcafé. Voor vragen of om gezellig mee te (leren) breien of haken kun je binnen komen lopen. De kosten hiervoor zijn 5 euro, inclusief koffie of thee. Kom langs tussen 18.30 en 21.00 uur, de koffie of thee staat klaar. Ook als je niet mee wilt breien, maar op zoek bent naar nieuw garen voor een nieuw project? Je bent van harte welkom om je keuze te maken, we zijn dan gewoon open van 18.00 tot 21.00 uur!.

Het is meestal, met uitzondering van schoolvakantie en feestdagen, de tweede en vierde donderdag van de maand. Maar als je volledig op de hoogte wilt worden gehouden, meld je je dan aan voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina. Je mag ook altijd een mail sturen voor meer informatie of specifieke vragen.

Breigaren-denbosch is ook te vinden op www.hobbywinkel.nl.

Recent Posts