Oeteldonk

Facebooktwitterpinterestinstagram

Ook leuk!!! Een Oeteldonkse eierwerremer!!! Gemaakt en beschreven door Kaatjemaakt!

Op veler verzoek ook een patroon voor een Oetelponcho gemaakt!

Een mooie omslagdoek, die is ook bijzonder goed te maken van ons Oeteldonkse pakket. Bijzonder snel klaar en met een versiering of franjes naar keuze maak je je eigen unieke omslagdoek! Ik koos voor muzieknootjes voor het thema van dit jaar ‘ Daor zit meziek in’ ! Het patroon heb ik voor je uitgeschreven en is redelijk makkelijk te maken, en niet alleen voor Carnaval uiteraard!

Het patroon van de muzieknoten komt van de site van Moogly, een engelstalige site, met heel veel inspiratie.

Dit jaar zijn we Oeteldonkse steunpilaor!

Wij mogen onszelf nu Hofleverancier der Amadeiro’s noemen, Hofleverancier in Oeteldonk!

hofleverancier2 (600x800)

Voor het nieuwe thema van dit jaar voor het Carnaval in Oeteldonk heb ik dit Bosch’ Pallet gemaakt: Des echt Bosch! Breigaren-denbosch is ook echt Bosch!

bosch palet 5 (636x800)

Breigaren-denbosch is niet álleen om zelf te breien, maar, zolang de voorraad strekt, ook handgebreide kant-en-klare artikelen om nog beter te kunnen carnavallen in Oeteldonk!

Zoals een Bosch bruukske, wat geen broekje is maar een handige (schouder)tas!

bosch bruukske (600x800)

of natuurlijk een handgebreide Oeteldonkse das.

kieltje (1)

Dit mooie stel gehaakte Oetels staat heerlijk in de etalage op een mooi Oetelbankje! Voor hen mag het Carnaval beginnen in Oeteldonk.

ingelijste kikker (600x800) kikkerstel (600x800)

Haak dit jaar je eigen Oetel voor op je kiel of als sleutelhanger! Breigaren-denbosch heeft een garenpakket voor een Oetel samengesteld. Leuk als cadeau!

kikker13 (600x800)

‘Oeteldonk, ge schittert’ met deze mooie gehaakte ster met voor de extra schittering het gouden glitterdraad! Ik vond dit patroon van de ster hier.

oetelster2 (800x727)

Omdat het bijna weer carnaval is, staan onze kikkers weer in de etalage!

carnavalsetalage

Het is altijd weer bijna Carnaval, wij hebben in onze winkel dan ook altijd Oeteldonkse kleuren op voorraad, zodat u op elk moment kunt beginnen! Bij aankoop van een dubbele set (6 rood, 6 wit en 6 geel) Oeteldonks garen (acryl naalden 3,5 á 4) hebben we er een gratis patroon bij van een sjaal, gehaakte wokkelsjaal en een muts!  Zo kun je je hele carnavalsoutfit bij elkaar haken of breien!

Op zoek naar uitleg voor de patentsteek, buissteek of (eng) Brioche? Kijk hier even voor de hele, halve en valse patentsteek!

oeteldonks-garen1

Naast onze normale Oeteldonkse set hebben we voor een  Oeteldonkse sjaal op wat dikkere naalden óók nog een garen met 40% wol voor naalden 5.

We hebben ook breigaren voor Zandhazendurp! Hebben ze het daar in Rosmalen ook lekker warm met de Carnaval!

zandhazendurp2

Recent Posts