Breierij

Facebooktwitterpinterestinstagram
granny kleed (800x600)

63 vierkantjes, granny squares verder maar het resultaat mag er zijn! Op de geweldige site van Handwerkles staat een instructie voor een basisgranny square. Als je er niet genoeg van krijgt heeft Breigaren voor de broodnodige inspiratie een bord op Pinterest met mooie granny’s!

Een klein cadeautje voor Valentijn!

sjaal sokkengaren (1) (600x800)

Een mooie sjaal van ‘sokkenwol’, 75 % wol en heerlijk warm! Zie hier voor het patroon (engelstalig) en hier de , met bijpassende vingerloze handschoenen.

20141121_104653 (800x588)

Lekker felle kleuren, dan word je goed gezien!

aardbei2 (768x1024)

Ook zo’n zin in de zomer(koninkjes)?? Ik maakte deze pannenlap. Het patroon van deze vrolijke aardbeitjes vind je hier.

kaarsje2

Ik vond op pinterest dit mooie patroon, met toestemming van de maker hierbij de link naar het patroon: http://www.fondrari.blogspot.com/2013/11/crochet-jar-cover-pattern.html

driehoek1

Nog een mooie sjaal, driehoeken, niet moeilijk maar ik vind het effect erg mooi. Het patroon vind je hier. Graag hoor of zie ik je resultaat!

Een vraag die regelmatig wordt gesteld voor een mooie rand langs je gebreide sjaal? Brei elke laatste steek averrechts en haal de eerste rechts af! Oefen alvast met deze grove sjaal:

Chique Pied-de-poule, Houndstooth of in het Nederlands hanevoet, vingerloze handschoenen zijn af, laat de herfst nu maar komen.

grove sjaal1

Op zoek naar een simpele sjaal, en nog snel klaar? 10 bolletjes No. 1 in vijf frisse kleuren geven deze heerlijk warme en makkelijk te breien sjaal. Zoek je eigen mooie kleuren bij je winterjas en maak op breinaalden 15 ook zo’n warme sjaal!

Lekker warme vingerloze handschoenen met dubbele draad sokkenwol gebreid.

Recent Posts