Assortiment

Facebooktwitterpinterestinstagram

Hieronder een overzicht van ons ruime basis assortiment en nieuwigheden.

Op veler verzoek hebben we onze kleuren acryl enorm uitgebreid, tot maar liefst bijna 30 kleuren! Dit is de bekende kwaliteit zoals we die hebben voor het rood-wit-geel.

Heerlijk zacht en het breit of haakt heel fijn, merino mét katoen. Ideaal voor van alles en nog wat, het meeste verkocht voor babydekens, kindertruien en mutsen en sjaals.

Altijd zijn de Oeteldonkse kleuren bij ons in de winkel verkrijgbaar, deze worden gebreid op naalden 3,5 tot 4. Bekijk hier nog even onze uitleg over de patentsteek. Ook hebben we nu een wat dikker garen met 40% wol, te breien op naald 4,5 á 5. Voor een iets luxere en wellicht ook snellere Oeteldonkse sjaal

Zachte katoen, geschikt voor van alles en nog wat, knuffels, pannenlappen, (kinder)truien, kussens en nog meer decoratieve maaksels. In meer dan 30 kleuren voorradig.

Canada (60 % acryl en 40 % wol, machinewasbaar ) is een mooi garen voor een trui, maar ook een sjaal of col. We hebben een ruime keus aan kleuren beschikbaar.

Alpaca (800x590)

Laatste restje alpaca in onze winkel, heerlijk zacht voor een hele warme sjaal.

Natuurlijk hebben we ook brei- en haaknaalden. Breinaalden van 2.5 mm tot en met 15 mm, Rondbreinaalden van 3 tot 15 mm, 70/80 cm. (niet ale tussenmaten) Haaknaalden hebben we van maat 2 tot en met 10 mm. Ook haaknaalden met een zacht handvat, van maat 2 tot en met 6 mm. Ook kabelnaalden, toerentellers, stopnaalden, tunische haaknaalden en stekenmarkeerderss hebben we voor je.


Recent Posts